© 2010-2024 Outdoor Magazyn - Magazyn sportów outdoorowych.
Żywność liofilizowana staje się już coraz bardziej popularna nie tylko wśród kosmonautów ;), ale i wszystkich uprawiających szeroko pojęte sporty...
O gotowaniu na świeżym powietrzu można napisać całą książkę. Jak postępować z otwartym ogniem? Jest wiele zasad, których należy się...
Ukazała się książka autorstwa Krzysztofa Sasa-Nowosielskiego pod tytułem "Krótki przewodnik po dietetycznych strategiach wspomagania treningu we wspinaczce sportowej". Niniejsza publikacja...
Wszyscy staramy się wydobyć jak najwięcej z chwil spędzonych w outdoorze. Szybko dostać się „tu”, potem przejść „tam”, zobaczyć i...
Młodzi, pełni entuzjazmu i z sukcesami – tak można opisać założycieli polskiej marki LYO FOOD, producenta żywności liofilizowanej. Marka ta...
Mężczyźni docenią ich jakość i niezawodność. Kobiety bez wątpienia pokochają za piękny, wyróżniający je design. Pomysłowość twórców sprawia, że są...
Chociaż za oknem i na termometrach już wiosna, w wyższych partiach gór zima potrwa nawet do czerwca. Intensywna turystyka górska,...
Jest nieodłącznym elementem każdej wakacyjnej wyprawy. Ratuje życie w ekstremalnych warunkach, dzięki niej ciepły posiłek może nam towarzyszyć wszędzie, gdzie...