Przeglądasz ‘Kuchnia’

Wyższa szkoła gotowania, czyli śniadanie pod wiszącą skałą

Wszyscy staramy się wydobyć jak najwięcej z chwil spędzonych w outdoorze. Szybko dostać się „tu”, potem przejść „tam”, zobaczyć i doświadczyć więcej lub po prostu intensywniej. Być szybkim, znaczy móc dokonać więcej w mniejszej jednostce czasu – a tego ostatniego mamy coraz mniej. Szybkość to efektywność i wydajność; More...

by Aneta Żukowska | Opublikowane 4 lata ago

Przez Aneta Żukowska : środa, Lipiec 24th, 2013
2 Comments

LYO FOOD – polska marka na podium! Wywiad z Laurą Godek

Młodzi, pełni entuzjazmu i z sukcesami – tak można opisać założycieli polskiej marki LYO FOOD, producenta żywności liofilizowanej. Marka ta została na tegorocznych targach OutDoor uhonorowana nagrodą More...

Przez Aneta Żukowska : piątek, Lipiec 19th, 2013
0 Comments

GSI Outdoors – dużo więcej niż garnki

Mężczyźni docenią ich jakość i niezawodność. Kobiety bez wątpienia pokochają za piękny, wyróżniający je design. Pomysłowość twórców sprawia, że są małymi dziełami sztuki – funkcjonalne, More...

Przez Aneta Żukowska : czwartek, Maj 2nd, 2013
0 Comments

Wyższa szkoła gotowania, czyli trzy uwagi i jeden przepis, które przydadzą się w górach

Chociaż za oknem i na termometrach już wiosna, w wyższych partiach gór zima potrwa nawet do czerwca. Intensywna turystyka górska, która od paru lat cieszy się rosnącą popularnością, stawia wygórowane More...

Przez Aneta Żukowska : środa, Kwiecień 24th, 2013
1 Comment

Kuchenki w outdoorze – wszystko (prawie), co trzeba o nich wiedzieć

Jest nieodłącznym elementem każdej wakacyjnej wyprawy. Ratuje życie w ekstremalnych warunkach, dzięki niej ciepły posiłek może nam towarzyszyć wszędzie, gdzie się znajdujemy. Gdy pada, umożliwia zaszycie More...


Zapisz się do naszego newslettera



Outdoor Magazyn